wip2

Wij zijn bezig aan de nieuwe website. Op dit moment voegen wij de info van al onze leden toe aan deze nieuwe site. Kijk gerust je info na en stuur ons een bericht met de ontbrekende gegevens, of de gegevens die je aan jouw data wil toevoegen.

 

De laatste info vind je dan ook daar al terug. Je kan die nu reeds bekijken via deze link.

Wij, Cédric Vercauteren en Kimberly Van den Branden, zijn eind 2022 zelfstandige verzekeringsmakelaars geworden met vestiging in Gavere (Legen Heirweg 14, kantoorruimte in het gebouw van Super Viande).

Met de nodige verzekeringservaring (meer dan 10 jaar) op zak hebben wij de stap gezet naar een eigen verhaal als zelfstandigen: CEKI Consulting.
Wij zijn de geschikte partner voor de analyse en het beheer van uw verzekeringsportefeuille (als particulier, zelfstandige of KMO): advies, dienstverlening en vertrouwen zijn onze troeven!

Wij staan garant voor een bereikbare service op maat.
U komt bij ons niet terecht in een grote verzekeringsgroep waarin u zoek raakt met eindeloze doorverwijzingen en grote achterstanden.

Wij maken als subagenten deel uit van Zakenkantoor Certo BV (hoofdvestiging in Kortrijk): https://www.zakenkantoor-certo.be/over-ons
Onze eigen webpagina is nog in verwerking.
Meer info over onze werking vindt u in bijlage.

Onze contactgegevens
• Cédric Vercauteren: 0474/40.22.37 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Kimberly Van den Branden: 0472/48.57.26 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onze beste wensen voor 2023!!

 

2023
Wij nodigen alle Gavere ondernemers graag uit op onze nieuwjaarsreceptie. Indien u reeds ingeschreven heeft, moet u dit natuurlijk geen tweede keer te doen.

 

Wij willen in elk geval het nieuwe jaar positief en gemotiveerd inzetten. En natuurlijk willen we dit graag in het bijzijn van zoveel mogelijk Gaverse ondernemers. Wij hopen dan ook jullie te mogen verwelkomen op onze nieuwjaarsreceptie op 10 januari (19-22u) bij Bistro Iris, Markt 37 in Gavere.

 

Inschrijven kan via dit formulier tot 7/1/2023 12u.


vzw Bedrijvenplatform Gavere nodigt u uit voor een thema avond rond EPC en asbest attest, gebracht door Bert Van Rossen, specialist in deze materie. Deze thema avond gaat door op 7-3-2023 om 19u in de raadzaal van het gemeentehuis Gavere en wordt gevolgd door een kort netwerk moment.

EPC energielabel uwvbit

 

"Wonen, opwarming van de aarde en gezondheid. Drie topics die de laatste jaren meer en meer aan belangrijkheid inwinnen. Enerzijds moeten we onze gebouwen klaar maken om zo veel mogelijk energie onafhankelijk te zijn en anderzijds moeten we zeker zijn dat materialen gebruikt in deze gebouwen geen gevaar opleveren voor de gezondheid en dus geen asbest bevatten.

De energiehuishouding van een pand wordt gedemonstreerd in het EPC. Voor de gebruikte materialen die asbest bevatten is er het asbest attest.

Maar wat zijn deze twee documenten eigenlijk? Welke informatie kan je er als eigenaar/huurder/koper uithalen? En vooral; hoe passen ze in het plan van de Vlaamse Overheid om de doelstellingen rond energie en asbest te halen?"

 

Schrijf u alvast in via dit formulier voor 1 maart 2023.

 

sf titel

folles

We ontwaken zachtjes uit onze veel te lange covidslaap... en u zal het geweten hebben! vzw Bedrijvenplatform Gavere nodigt u dan ook graag uit op 20 mei 2022 om 19u in Ontmoetingscentum De Racing, Markt 20 in Gavere voor een Soirée Folle met Les Folles De Gand.

Dit event is gratis voor onze leden tot 2 personen. Niet leden of extra personen aan €50 / persoon.

19u Apéro en hapjes
19u30 Les Folles De Gand
21u Buffet met Tomaat Garnaal en Steak Tartaar

Inschrijven voor dit even kan via dit formulier.

soiree folle